SIKKENS QUALITY PAINTERS

Met Sikkens haalt u altijd de meest betrouwbare schilder in huis: de Sikkens Quality Painter. Een echte vakman met bewezen ervaring en de juiste diploma’s die schildert met topkwaliteit verf van Sikkens. In Nederland zijn er slechts 200 topschilders die zich Sikkens Quality Painter mogen noemen.

Elke Sikkens Quality Painter biedt naast eenmalig schilderwerk het HuisSchilderplan® aan. Het HuisSchilderplan® is een meerjaren onderhoudsvisieplan voor de particuliere woning. Een initiatief van Sikkens. Het HuisSchilderPlan® met de bijbehorende unieke garanties – kan uitsluitend aangeboden worden door Sikkens Quality Painters. U bent daardoor verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn.

De voordelen voor u als woningbezitter vindt u via onderstaande links:

Gegarandeerd onderhoud

Analyse en advies

Garantie en kostenbeheersing

Vakmansschap
Laag btw-tarief

Het lage btw-tarief is van toepassing op het schilderen en stucadoren van woningen ouder dan 2 jaar. De woningen moeten door particulieren worden bewoond. Hierdoor wordt het extra aantrekkelijk uw woning te laten onderhouden. Vraag meer informatie bij uw Sikkens Quality Painter. Klik hier voor adressen.