HUIS SCHILDER PLAN SIKKENS

ZORGELOOS GEGARANDEERD ONDERHOUD

Wie zelf al eens z’n huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat dat veel tijd en vakmanschap vergt. Laat het daarom over aan de vakman; die beschikt over de kennis, de handigheid, de juiste materialen. Met het HuisSchilderPlan® bent u verzekerd van het beste resultaat terwijl u ontspannen kunt genieten van uw vrije tijd.

Schilderonderhoudsplan op maat

Het HuisSchilderPlan® is een maatwerkplan dat in overleg met de opdrachtgever wordt opgesteld. Bij het méérjarige HuisSchilderPlan® (in principe tot 10 jaar) hoort een onderhouds-schema dat afgestemd is op uw situatie. In dit schema staat chronologisch vermeld welke werkzaamheden wanneer verricht worden. Tussentijds vinden regelmatig controles plaats.
Wanneer bij controle blijkt dat een bewerking eerder plaats moet vinden of juist kan worden uitgesteld dan wordt dit overlegd. Bovendien worden in het schema de toe te passen Sikkens
producten en kleurnummers opgetekend.
In het offertestadium wordt de conditie van het verfwerk en de ondergrond nauwkeurig geïnspecteerd.
De bevindingen van dit onderzoek worden gedetailleerd op het HuisSchilderPlan® Inspectieformulier vermeld en met u doorgenomen. Op basis van dit gesprek volgt de offerte voor de eerste schilderbeurt en die van de onderhoudsbeurten.

Kleuradvies en productadvies

Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk zwaar op de proef. Hoe beter de kwaliteit van de vóórbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Juist in deze voorbereidende fase onderscheidt een vakschilder zich door kennis en maatwerk.
En alleen een bij het HuisSchilderPlan® aangesloten Sikkens Quality Painter kan garantie aanbieden op het werk én gekozen verfsysteem. Ook kan hij adviseren over de juiste kleuren en/of kleurcombinaties.
Deze producten en kleurnummers krijgt u ook op een meterkastkaart zodat de historie van het schilderwerk in uw woning altijd eenvoudig is terug te vinden.

GARANTIE EN KOSTENBEHEERSING

Kiest u voor het HuisSchilderPlan® dan kiest u voor zekerheid. Om die reden ontvangt u een op naam gesteld Garantiecertificaat. Dit certificaat geeft u zwart op wit gegarandeerde kwaliteit van de uitgevoerde schilderwerkzaamheden en de toegepaste Sikkens producten als overeengekomen in de offerte. Na de overeengekomen contractperiode kunt u het HuisSchilderPlan® natuurlijk weer verlengen. En bij tussentijdse verkoop is het Huisschilderplan® overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar.

Kostenbeheersing door meerjarenplanning.

Door de meerjarenafspraak bent u voor jaren verzekerd van gegarandeerd onderhoud en beheerst u tevens de kosten. De marktwaarde van een woning die in perfecte conditie verkeert, is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Het verschil is aanzienlijk méér dan de kosten van professioneel onderhoud! Ook de fiscus kijkt positief naar goed onderhoud; kosten van hypothecaire leningen hiervoor zijn fiscaal aftrekbaar en voor onderhoud aan woningen ouder dan 2 jaar is slechts 6% BTW verschuldigd.

Kiezen voor vakkundig onderhoud van het schilderwerk is dus verstandig. Het voorkomt voortijdige veroudering en renovatie. Niet alleen levert kwaliteitsschilderwerk een flinke meerwaarde op bij de verkoop van uw woning; u woont ook een stuk mooier en aangenamer.

VAKMANSCHAP

Het HuisSchilderPlan® – met de bijbehorende unieke garantie – kan uitsluitend aangeboden worden door speciaal daarvoor aangestelde schilderbedrijven. U bent verzekerd van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden zult zijn. Zij leveren maatwerk, maken gebruik van de beste producten en gereedschappen en voeren de opdracht perfect uit.

Partner

U gaat een relatie aan met de Sikkens Quality Painter. Dat is prettig voor beide partijen. Duidelijke afspraken en gegarandeerd goed schilderwerk bij de zelfde ‘partner’ geeft wederzijds vertrouwen. Nu en in de toekomst.